Aanbouw - Verbouw - Onderhoud

Kwadraat verbouwt en onderhoudt

Wie het kleine niet eert…

Een oud gezegde luidt: ‘Bedenk altijd waar je vandaan komt’. Wij van Kwadraat bouw hebben daar een eigen variant op bedacht: ‘Bedenk altijd waar je mee bent begonnen’. Dus ontwerpen en bouwen we vandaag de dag nog steeds tuinhuisjes en -schuurtjes, realiseren we uitbouwen en verbouwen én onderhouden we woningen. En dat blijven we ook gewoon met heel veel plezier doen!

Misschien iets minder kostbaar, omvangrijk en ingrijpend dan de nieuwbouw van een huis, maar net zo leuk. Onze medewerkers vinden het prettig om naast de grotere projecten ook kleinschaliger klussen aan te pakken. Die wij even serieus nemen als de grote projecten. Juist bij tuinhuisjes en -schuurtjes, uitbreidingen en verbouwingen van woningen passen we dezeflde hoge kwaliteitseisen toe asl bij grote bouwwereken. Want zouden we dat bij Kwadraat bouw niet doen, dan zouden we inderdaad de grote klussen ook niet waard zijn.

Wenst u een nieuwe aanbouw of juist een complete en luxe badkamer? Of liever een ruime dakkapel? Misschien staat juist een zonnige veranda achter het huis al heel lang op uw lijstje? Ook bij plannen die nog niet heel concreet zijn, denken wij met u mee hoe wij dat kunnen bouwen en hoe het er dan precies uit komt te zien.

Bouwen = goed bouwen, wat we dan ook bouwen: groot én klein. Resultaat is dat er verbouwd is, zoals u dat voor ogen had, binnen de tijd die we met elkaar hebben afgesproken. U kijkt tevreden en met plezier terug op uw verbouwing, omdat wij ervoor hebben gezorgd dat alles voor elkaar kwam.

Werkwijze en visie Kwadraat bouw

Hoe werken wij en wat is onze visie? In nog geen 2 minuten laten wij u een en ander zien: