Bedrijfsgebouwen

Kwadraat bouwt bedrijfsgebouwen

Ondernemen is vooruitzien

Het gaat goed met uw bedrijf en wat extra of zelfs nieuwe vierkante meters zouden geen overbodige luxe zijn. Maar tijdens de bouw of verbouw moeten de zaken wel doorgaan. Dat vraagt om een aannemer die bereid is daar rekening mee te houden en die ook weet hoe dat moet. Die zich zo flexibel opsteld dat de bouwactiviteiten uw bedrijfsvoering niet in de weg zitten. En die zo’n goed contact heeft met leveranciers en onderaannemers dat die daar graag in mee gaan. Kwadraat bouw is zo'n aannemer.

Ondernemen is vooruitzien. Een goede ondernemer anticipeert dan ook op de toekomst zodat hij tijdig zijn koers kan bijstellen. Maar niet alles laat zich bijsturen. Neem uw bedrijfsruimte. Die is niet even simpel uit te breiden of in te krimpen. Hoe voorkomt u dan dat u straks te krap of juist te ruim bent behuisd? Kwadraat bouw geeft u graag een gedegen advies. Samen met u bedenken we een stappenplan om te komen tot de voor u ideale bedrijfsruimte. Voor nu, maar ook met het oog op de toekomst.

Ook bouwen is vooruitzien

De beste aannemer is een aannemer die kan plannen. En plannen kunnen we bij Kwadraat bouw. Niet alleen achter een bureau en in theorie, ook op de bouwplaats wordt er daadwerkelijk planmatig gewerkt. Maar wij anticiperen ook en denken vooraf volop na en mee met de plannen. Zo garanderen we dat er zo weinig mogelijk tot geen kostbare tijd verloren gaat op de bouwplaats zelf. Zeker bij de bouw van een bedrijfsruimte is een goede en betrouwbare planning van onschatbare waarde. Immers, tijd is geld!

Het is úw bouwproject

Voorop staat dat Kwadraat bouw u als opdrachtgever zorgeloos door uw bouwproject heen wil loodsen. En dat wij en onze bouwpartners uw bedrijfsactiviteiten niet in de weg zitten met onze bouwactiviteiten Zodat u straks vol trots en met veel plezier niet alleen naar uw nieuwe bedrijfshal of winkel kijkt, maar u en de collega’s er ook met heel veel plezier in werken. Omdat alles in en rondom de hal of winkel werkt zoals u dat voor ogen had voordat we samen aan úw bouwproject begonnen. Want zo kijken wij er daar bij Kwadraat bouw tegenaan, het is úw droom, het zijn úw plannen, het is úw bouwproject. U bent onze opdrachtgever en bepaalt uiteindelijk hoe alles eruit komt te zien.

Zorgvuldig en verstandig

Iedere euro die u uitgeeft, moet u met uw bedrijf eerst verdienen. Daarom vinden wij het belangrijk om op een zorgvuldige en verstandige wijze om te gaan met uw budget. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvoering zo weinig mogelijk last heeft van onze bouwwerkzaamheden en die van onze onderaannemers. Dit om uw omzetderving zoveel mogelijk te voorkomen. En omdat wij vinden dat u straks niet alleen trots op uw bedrijfsruimte moet zijn, maar ook blij met Kwadraat bouw bent, zorgen wij altijd voor opgeruimde bouwplaatsen, nette en schone machines, gereedschappen en schone busjes.

 

Werkwijze en visie Kwadraat bouw

Hoe werken wij en wat is onze visie? In nog geen 2 minuten laten wij u een en ander zien: