Overname B. Methorst & Zn door Methorst bouw Weesp

17 april, 2019

Weesp   -   17 april 2019

Met ingang van 1 mei 2019 neemt Methorst bouw Weesp de activiteiten, het personeel, de machinale en het bedrijfspand over van Firma B. Methorst & Zn uit Weesp.

Methorst & Zoon richt zich op de hele bouwsector en streeft naar een kwalitatief hoogstaand product en maatwerk voor elke klant. Dit sluit aan bij de visie van Kwadraat bouw uit Leerdam.

De bedrijven kennen veel overeenkomsten en versterken elkaar qua werkgebied en marktbenadering. Met deze uitbreiding voorziet Kwadraat bouw een betrouwbare en gedegen capaciteitsaanvulling voor de regio Amsterdam en het Gooi.

Vanaf 1 mei as. zullen de activiteiten van Firma B. Methorst & Zn worden uitgevoerd door Methorst bouw Weesp.  Dit gebeurt met de huidige personeelsleden, de huidige machinale en vanuit het bestaande bedrijfspand, zodat er voor de bestaande medewerkers, opdrachtgevers en andere relaties niets veranderd.

Dhr. Robert Methorst zal de komende periode  betrokken blijven bij Methorst bouw Weesp voor een goede overdracht.

Methorst bouw Weesp blijft het vertrouwde adres voor bouwwerkzaamheden.

 

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Robert of Wijnand Methorst via de bekende contactgegevens of met Martinus de Bruijn, martinus@methorstbouw-weesp.nl, 06-51029372.

 

Met hartelijke groet, de directie  van B. Methorst en Zn en de, vanaf 1 mei 2019,  nieuwe eigenaren van Methorst bouw Weesp,

 

Robert Methorst      Wijnand Methorst      Martinus de Bruijn      Anne de Vries