Vacature: Voorman-timmerman

Je sterke punten

Leiderschap en praktisch inzicht in het bouwproces zijn de kenmerken van een succesvolle voorman-timmerman van kwadraat bouw bv . Je bent een teamspeler, maar neemt gelijk het team op sleeptouw en brengt het tot uitstekende prestaties, zodat er sprake is van een goed georganiseerde bouwplaats. Veiligheid en kwaliteit staan hoog bij je in het vaandel. Je hebt de opleiding MBO-Bouwkunde afgerond of vergelijkbare kwaliteiten. Spreekt dit je aan ? dan ben jij de aangewezen persoon om als voorman-timmerman bij kwadraat bouw b.v aan de slag te gaan.

Je werkzaamheden

Je werkt aan kleine of grote bouwwerken en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het bouwproces. Je werkt samen met de uitvoerder, projectleider, werkvoorbereider en je collega’s op de bouwplaats, maar ook met de opdrachtgever, architect, constructeur en adviseurs. Je coördineert en bewaakt de planning, organisatie, ureninzet en gemaakte afspraken met leveranciers, neven- en onderaannemers. Daarnaast behoort periodiek werkoverleg met eigen, neven- en onderaannemers tot je takenpakket. Je houdt toezicht op kwalitatief goed timmerwerk, conform bestek, tekeningen en voorschriften binnen de gestelde planning.

Je arbeidsvoorwaarden

Bij kwadraat bouw b.v. krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden, mogelijkheid tot het volgen van cursussen en een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een jong team.

Heb je belangstelling?

Mail je brief en cv naar  martinus@kwadraatbouw.nl
Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Martinus de Bruijn op 06-51029372

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.