Vacature: werkvoorbereider / BIM modelleur

Je sterke punten

Je bent de perfectionist die zich het project tot in detail eigen maakt. Je hebt ruime bouwkundige kennis en ervaring en bent volhardend in je werk. Accuraat en systematisch zijn kernwoorden voor je functioneren. Je hebt een bouwkundige opleiding en HBO denk en werk niveau

Je werkzaamheden

Als werkvoorbereider zorg je zelfstandig voor de complete engineering van het bouwproject. Je bereidt het project op zodanige wijze voor, dat het bouwproces vlot en gestructureerd verloopt, conform bestek en tekeningen. Daarnaast ben je degene die de planning bewaakt, alle stukken uitvoeringsgereed maakt, de inkoop voorbereidt, bouw- en installatietekeningen controleert en de regie houdt over de onderaannemers. Je ondersteunt de projectleider bij de kostenbewaking, het signaleren en uitrekenen van meer- en minderwerk en financiële afwikkelingen. In ons bedrijf zijn we bezig met de implementatie van BIM. Jij gaat hierbij een leidende rol in het uitrollen van BIM oppakken.

Je arbeidsvoorwaarden

Bij kwadraat bouw  krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden, deelname aan een opleidingsplan en een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een nuchtere  mentaliteit.

Heb je belangstelling?

Mail je brief en cv naar martinus@kwadraatbouw.nl
Je kunt ook contact opnemen met Martinus de Bruijn op 06-51029372

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.