Woningbouw

Kwadraat bouwt woningen

Trots op je huis, tevreden over je aannemer! 

Een bestaand huis of een nieuwbouw-project-huis kopen is al een spannende gebeurtenis. Maar zélf een nieuw huis laten bouwen is nog nét wat specialer. Uw woonwensen kenbaar maken, tekeningen laten maken, overleggen en bouwmaterialen kiezen. Leuk, maar ook complex, en voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Dan is het fijn dat u kunt vertrouwen op een betrokken aannemer. Iemand die met u meedenkt en op basis van kennis van zaken en ruime ervaring de juiste adviezen geeft en u door het proces leidt. Kwadraat bouw is zo’n aannemer. 

De mooiste huizen zijn de huizen die voldoen aan de woonwensen van de bewoner. Ook uw mooiste huis begint met een goed gesprek aan de keukentafel. We gaan eerst met u de uitgangspunten bepalen, we zoeken uit welke bouwstijl uw voorkeur heeft en we willen zelfs weten welke woonstijl u het meeste aanspreekt. Voor Kwadraat bouw zijn zulke gesprekken essentieel voor het slagen van uw bouwproject. Op basis daarvan keizen we samen voor de architecten, leveranciers en onderaannemers, die nodig zijn voor uw huis. 

Uitgebreide documentatie

Zo ontstaat stap voor stap uw ideale huis. Schetsen en tekeningen worden uitgewerkt, planningen worden in overleg met elkaar afgestemd en de laatste vraagstukken worden uitgewerkt en opgelost. Alles wordt uitgebreid gedocumenteerd. Dat werkt niet alleen het prettigst voor Kwadraat bouw, het is ook een houvast voor u. Want u weet precies op elk gewenst moment hoe het er voor staat op de bouwplaats. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat er tijdens de bouw wat verandert, op aangeven van u, één van onze medewerkers, een uitvoerder of een leverancier. Juist omdat alles zo goed beschreven is, is het voor alle partijen snel inzichtelijk of dit meer- of minderwerk is. Door deze werkwijze levert de eindafrekening dan ook geen verrassingen op en dat is wel zo prettig. 

Zorgvuldig en netjes

Bij Kwadraat bouw realiseren we ons terdege dat we aan het werk zijn met uw geld en uw investering. Dat mag dan in stenen of andere materialen zitten, feit is dat u daarvoor de rekening betaalt. Voor Kwadraat bouw alle reden om daar zorgvuldig en precies mee om te gaan. Net zoals binnen ons bedrijf, we gaan tenslotte ook netjes met onze eigen gereedschappen en onze werkbussen om. En ook onze bouwplaatsen zijn altijd opgeruimd. Dat werkt niet alleen sneller en prettriger, het toont ook beter en laat zien hoe onze collega's in het werk staan!

Werkwijze en visie Kwadraat bouw

Hoe werken wij en wat is onze visie? In nog geen 2 minuten laten wij u een en ander zien:

 

Stappenplan

Om u optimaal door het bouwproces te leiden, hebben wij een stappenplan opgesteld. Hieronder kunt u deze vast inzien.
Wij nodigen u uit om verder kennis te maken en de te nemen stappen verder te bespreken.